Power Hunt, Powerboat citygame Rotterdam!

  • POWER HUNT
  • RIB boot langs de Euromast
  • Erasmusbrug Rotterdam
  • Uitleg Power Hunt
  • Teams onderweg in Rotterdam
  • RIB boot op de Maas

Spectaculaire powerboat tocht op de Rotterdamse Maas

Zonder boete met ruim 80 km/uur door de stad!

Een speurtocht op het land en het water in Rotterdam, zonder te weten waar de eindlocatie is, is natuurlijk al bijzonder leuk. Samen met 4 ludieke teamopdrachten wordt dit nog een stuk leuker. En…. met een vaartocht op een powerboat die straffeloos met ruim 80 km/ uur over het water raast kun je gerust spreken van een Power Hunt!

Spektakel in Rotterdam

Tijdens deze activiteit moet er een aantal ludieke teamopdrachten worden volbracht, waarbij creativiteit en teamwork het winnende team zullen bepalen. Door deze teamopdrachten kunnen onze instructeurs de deelnemers nog even confronteren met leuke wetenswaardigheden en misdragingen tijdens een feestelijke prijsuitreiking, waarna het winnende team een leuke prijs meekrijgt voor op kantoor!

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Een teamuitje in Rotterdam is al snel een geslaagd bedrijfsuitje; Rotterdam heeft veel meer te bieden dan veel van uw collega’s wellicht denken. Tijdens deze GPS-tocht leren deelnemers van dit teamuitstapje niet alleen Rotterdam, maar ook de bewoners, hun taalgebruik (“dat méééén je niet…!”) en de onontdekte geheimen van de stad op unieke wijze kennen. Ook vanaf het water!

Diner

Kicker-events heeft goede contacten met diverse restaurants in Rotterdam; wij verzorgen graag uw reservering zodat de inwendige mens niet wordt vergeten!

Een bedrijfsuitje in Rotterdam waar ál uw collega’s een thrill aan beleven:

Prijs

Kicker Events hanteert de volgende tarieven:

Tot en met 20 personen:  € 990,-
Iedere extra deelnemer:  € 39,50 p.p.

Bedragen zijn exclusief BTW.

Meer info