Reacties

RABOBANK NOORD BEVELAND

Het was een super leuke dag! Steppen door Rotterdam, wat hebben we gelachen en de dropping citygame was ook geweldig leuk. Iedereen heeft genoten van deze teambuildingsdag!!! Hartelijk dank voor jullie goede zorgen.

BELASTINGDIENST

Namens de organisatoren van onze teamdag 2014 wil ik jou en de collega’s van Kicker-Events hartelijk bedanken voor de geweldige middag die wij in Rotterdam hebben gehad.  Het spel om de stad te ontdekken met behulp van GPS, vragen en andere middelen was een doorslaand succes. Ambtenaren staan over het algemeen heel snel klaar met kritiek, maar geloof het of niet, maar er is werkelijk geen enkele kritiek op de middag geweest!! Voor het bedanken moeten wij in het bijzonder onze dagbegeleidster Mary een groot compliment maken. Wat een inzet en betrokkenheid om de middag tot een succes te laten worden. Zonder haar inbreng zou de lol over de middag veel minder zijn geweest.  Kortom: een collega om trots op te zijn!
Louter en alleen lof kunnen wij jullie toezwaaien.  En mochten wij nog iets kunnen betekenen in het promoten van jullie organisatie, dan horen wij dat graag. Binnen de Belastingdienst krijgt ieder team (en dat zijn er vele tientallen) de gelegenheid 1x per jaar een dag te organiseren. Met andere woorden: er zal zeker een markt zijn om jullie iets breder bekend te maken en wellicht een activiteit in 2015 voor een bepaald team te mogen organiseren. Als jullie een promotie-pakket hebben dan kan je die gerust naar mij toesturen en wij zullen zorgen dat dit bij andere teams bekend wordt gemaakt.

UNILEVER

Ik ben super tevreden over de citygame tour met watertaxi, borrel en diner die Kicker Events voor ons georganiseerd heeft. Ik heb Rotterdam van een heel andere kant leren kennen. Onverwachte ontmoetingen, stukken die ik nog nooit op deze manier bekeken had. Het pakket was voor ons op maat gemaakt en was precies naar onze zin!

ANONIEM

Zeer leuke speurtocht (Code Rotterdam), met passende verhaallijn voor Rotterdam, die goed wordt begeleid. Leuk van begin tot einde! Ook de prijs is scherp voor wat je krijgt en de communicatie verloopt snel en vlekkeloos!

AON

De Tuk-Tuk Challenge is door iedereen erg goed bevallen. Iedereen heeft erg genoten en kon op een ludieke manier de stad Rotterdam verkennen. Qua tijd was het ook dik in orde. Verder wil ik jullie nogmaals bedanken voor de leuke dag die jullie ons bedrijf hebben bezorgd op 12 april.

ING

Het was een geweldige dag! Jullie speurtocht is echt een leuke manier om met je collega’s de tijd door te brengen en af te sluiten in een gezellige restaurant. Echt een aanrader! De afstanden tussen de punten waren goed te doen en de puzzels niet al te moeilijk. Met het zonnetje er bij, terrassen en winkels hebben wij het rustig aan gedaan, waardoor wij aan het eind wat moesten haasten. Dus de volgende keer gewoon eerder beginnen. Namens alle feestgangers wil ik iedereen van Kicker-events bedanken -en vooral onze begeleidster – voor een fantastische dag!

Load Lock

De reactie van een ieder was zeer positief. Zelfs Rotterdammers, en verschillenden die vaak in Rotterdam komen vonden het leuk de stad op deze manier te zien en plekken te ontdekken die je anders nooit zo zou ontdekken. Het geheel was goed georganiseerd, begeleid en duidelijk uitgelegd. De onderling band is zeker verstevigd door het samen uitvoeren van opdrachten. De hernieuwde en nieuwe kennismaking met de partners van collega’s was ook heel goed en leuk.

Kinderdam

Ik weet zeker dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat we het een super gezellige middag vonden! De gps tocht was zeker geslaagd en we hebben met z’n allen een hoop lol gehad. Het was allemaal heel goed geregeld dus bij deze ook onze dank voor onze geslaagde team building dag!

KNS

Vrijdag was geweldig. Mooi weer en super geregeld en uiteraard zat ik in het winnende team! Leuke instructeur die heel leuk meespeelde. Alle collega’s hebben meerdere keren gezegd dat ze het ontzettend leuk hebben gevonden dus hartelijk dank!

Rotary

Kicker-Events heeft er met hun persoonlijke inzet en enthousiasme echt een ontzettend leuke dag van gemaakt.

Roteb Rotterdam

Zonder jullie bijdrage had het nooit geworden wat het nu geworden is, het verhaal, de uitleg, de begeleiding tijdens de tocht en het bord met foto,s en slagzinnen heeft er toe geleid dat een ieder veel plezier heeft gehad. Daarnaast heeft het door jullie samenstellen van de verschillende teams middels het uitdelen van de kaartjes er toe geleid dat mensen die normaliter nooit bij elkaar in een team zouden hebben gezeten nu wel samen moesten optrekken. Dit heeft er nu al toe geleid dat dit te merken is in de werkrelatie, men zoekt elkaar ineens op. Al met al een zeer geslaagde middag en avond waarover we nog lang niet zijn uitgesproken.

Simonis Verf

De reacties op de door jullie georganiseerde tocht zijn erg positief. Onze groep heeft er erg van genoten en men heeft het in zijn geheel als heel erg leuk ervaren. Onze complimenten voor de organisatie en de begeleiding. Het contact met jullie is vanaf het begin erg prettig en duidelijk geweest.

Marckenburgh

Hallo mensen van Kicker Events. We hebben bij jullie een dropping in Rotterdam gedaan en het was allemaal tot in de puntjes verzorgd! Ook de ondersteuning en het verloop van de dag ging perfect. Gezellige mensen en leuk in de omgang. Heel erg bedankt namens onze collega’s

Central Park

Iedereen vond het super! Eigenlijk is het daarmee alleen al geslaagd. Toch wil ik er nog aan toevoegen dat ik het erg goed georganiseerd vind. Er is gedacht aan alle details en het programma klopt. Ik vind alle medewerkers erg open en enthousiast. Ook over de begin en eindlocatie is goed meegedacht en geen vraag is teveel. Ik ga zo iedereen de foto’s toesturen zodat we nog even kunnen nagenieten.
Wat ik je ook nog wil laten weten is dat we tijdens onze orientatie meerdere aanbieders van GPS-tochten hebben gesproken. Kicker sprong eruit door direct duidelijk en enthousiast informatie te geven. We kregen direct het gevoel dat dit was wat we zochten en dat het goed georganiseerd zou zijn.

Erasmus Verzekeringen

Het was een groot succes. Dat zagen we bij de organisatie al aankomen, maar toch. Hele leuke reacties van onze collega’s, uitstekende begeleiding van jullie lieve instructeurs, prima eten. En prachtig weer. Kortom: top! We kijken terug op een heel geslaagde hunting. Jammer dat het voorbij is. Ook de voorbereiding was bijzonder prettig (gezellig). Moesten we vaker doen…

Unilever

Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad! We kregen veel reacties uit de groep, dat het zo leuk was om stukjes van Rotterdam te zien waar men nog nooit geweest was. Ze waren vooral verrast dat er meer was dan de “Koopgoot”, en dat er nog zoveel parken waren in Rotterdam! Dus buiten dat het ontzettend leuk was om te doen, is het denk ik ook een goede promotie voor Rotterdam geweest.

LUMC

Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen!! We organiseren sinds 2003 ieder jaar een uitje en dit was het leukste van alle jaren is de algemene reactie. De combinatie van het GPS en de vragen / slagzinnen is heel leuk. Tevens bemerk je dat jullie je goed voorbereid hebben. Leuke uitstraling!

Sting

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad!!! Een spetterend begin met de watertaxi, welke zeker met veel enthousiasme is ervaren. Gevolgd door een erg leuke tour door Rotterdam. Verder heb ik erg leuke reacties gehad over de instructrice, de bezienswaardigheden en vooral het uitbeelden van de zinnen. Het zijn erg hilarische beelden geworden. Zeker de moeite waard om nogmaals te doen.

Procter&Gamble

De hele dag is helemaal prima gelopen en ik heb hele positieve reacties van iedereen ontvangen. Het was precies lang genoeg om zeg maar “een frisse neus te halen”. Jammer alleen van de regenbui, maar dat is door een aantal groepen prima opgelost, door de kroeg in te duiken!!