Bedrijfsuitje op het strand en door de duinen!

  • Begeleiders Kicker events
  • Een GPS belt niet goed!
  • GPS tocht op het strand
  • Teamuitstapje op het strand in Hoek van Holland
  • Teamwork op het strand
  • Teamwork tijdens een personeelsuitje aan de kust
  • Teamuitstapje op het strand in Rotterdam

De mooiste stranddag als teamuitstapje

Een boosaardige scheepskorporaal, brekende masten, scheurbuik; het komt allemaal aan de orde tijdens dit bedrijfsuitje op het strand en in de duinen van Hoek van Holland! Deelnemers dienen tijdens deze strandgame een waardevolle kist op te sporen om zichzelf ‘onsterfelijk’ te maken. Dit is alleen mogelijk wanneer zij alle vragen goed beantwoorden en een aantal teamopdrachten uitvoeren; zo worden er met een 3-mans katapult waterballonnen afgeschoten om zodoende een ‘schatkaart’ te bemachtigen. Welk team gebruikt de juiste tactiek, en weet de meeste ballonnen te vangen zonder nat te worden??

[media id=2 width=320 height=240]

Ook bij deze activiteit zorgen onze instructeurs voor enige kennis van uw organisatie om op deze manier een fantastische prijsuitreiking te verzorgen. Uiteraard is het mogelijk deze activiteit te combineren met een heerlijk diner of een BBQ op het strand.

Iedereen houdt van een dagje strand: een frisse neus en modder onder de schoenen is weer eens wat anders dan de droge lucht boven de vloerbedekking van het kantoor. Deze teamactiviteit kan overigens zowel ’s middags als ’s avonds plaatsvinden!

Een teamuitstapje aan de kust raden wij van harte aan om eens lekker uit te waaien:

Prijs

€ 29,50 per persoon

Deze citygame is beschikbaar vanaf een minimum aantal van 20 personen.
Bedragen zijn exclusief BTW.

 

Of toch liever een activiteit in de stad: teamuitstapjes in Rotterdam

Meer info