Het bedrijf

Kicker events, evenementenbureau in Rotterdam

Waarom kiezen voor Kicker-events?

Kicker-events is een jong en creatief organisatiebureau gespecialiseerd in licht actieve bedrijfsevenementen. Door ons ontwikkelde bedrijfsuitjes en teamuitstapjes voldoen aan een aantal criteria die iedere HRM-manager zal onderkennen en enthousiasmeren:

  1. Teambuilding door sfeer
    Met unieke teamopdrachten, creatieve thema’s en spectaculaire programma – onderdelen bezorgen we uw collega’s het leukste bedrijfsuitje sinds jaren. Het beleven van plezier is een essentieel onderdeel van werk & vrije tijd, en dit kan alleen binnen een groep mensen die om elkaar –en met elkaar- kunnen lachen. Wij streven niet naar de meest specatulaire teamdag; wij streven naar de gezelligste!
  2. Voor iedereen geschikt
    Een bedrijfsevenement mag die naam niet dragen wanneer niet iedereen mee kan doen: Kicker-events organiseert activiteiten die óók voor uw emotioneel labiele of invalide collega leuk zijn.
  3. Kwaliteit
    Het organiseren van een evenement is een grote verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen: we doen het graag, en zijn er goed in!